Tapahtuma on hetkellisesti pois käytöstä.
lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

lastenohjaaja

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Teen myös muutaman tunnin viikossa someen ja nettisivuihin painottuvaa tiedotusta.

Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004. Olen opiskellut myös kirjoittamista.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

Ulla ja Antti Linnainmaan kodissa os. Trossitie 94

Vanajan varttuneet -kerho

Marian Ilmestyspäivän ja Minna Canthin tunnelmissa: Naiseus ja Marian rooli kirkossamme

Hoivakoti Attendo Kyröskoski, Pohjantähdentie 12