Uutislistaukseen

Muistolehdossa on tehty kunnostustöitä

Uurnalehdon kivi.jpg

Muistolehdon nimilaattojen muistokivi on hiottu kiven kääntöpuolelta kiiltäväksi eli samanlaiseksi mitä se on ollutkin jo nimilaattojen alla kiven etupuolella. Kiven täyttyessä aletaan nimilaattoja asentamaan myös kiven toiselle puolelle. Tästä syystä kivi siirrettiin keskelle uurnalehtoa; kiven kiertäminen on helpompaa ja nimet ovat luettavissa molemmilta puolin kiveä.

Uusi kiven paikka ei ole yhdenkään tähän mennessä haudatun uurnan päällä. Alueen siistiminen tehdään keväällä, kun lumet sulavat ja hautausmaan kesätyöt alkavat. Seurakunta toivoo, että muistelupöydälle tuotaisiin vain leikkokukkia ja irtokynttilöitä. Alueen siivottomuudesta ja liiallisesta tavaramäärästä tulee seurakuntaan jatkuvasti palautetta.

Paula Ylivakeri
Paula Ylivakeri
kiinteistö- ja hautaustoimen työnjohtaja, suntio
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei!

Toimin seurakunnan kiinteistö- ja hautaustoimen työnjohtajana sekä suntiona messuissa ja muissa kirkollisissa toimituksissa. Tehtävänkuvani on hyvin laaja ja tämän takia työni on mielenkiintoista ja vaihtelevaa; kahta samanlaista päivää ei ole.

Minuun voi ottaa yhteyttä erilaisissa kiinteistöihin, hautausmaihin tai esimerkiksi hautaamiseen liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Tila- ja toimitusvaraukset tehdään kuitenkin suoraan virastolla, joka on auki ma ja to klo 9.00 - 13.00. 

14.3.2023 16.24