Tutki uskoa

"Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan."

(Mat. 7:7-8)

Jos pohdit uskoon, Jumalaan ja Raamattuun liittyviä asioita

Ota niistä selvää. Vain saatuasi tietoa voit myodostaa asioista oman mielipiteesi.

Tutki uskoa - lue mihin kirkossa uskotaan

Osallistu seurakunnan toimintaan

Osallistu somessa - linkit löytyvät Tutki uskoa-sivulta.

Ja muista: uskossa ei ole kysymys sinun teoistasi, vaan Jeesuksen teoista. Ratkaisevaa ei ole sinun uskosi määrä, vaan uskosi kohde. Jeesus kutsuu luokseen nimenomaan niitä, jotka ovat heikkoja ja vajavaisia, niitä jotka erehtyvät ja epäonnistuvat. Itsestäsi et tule löytämään suurta uskoa, mutta voit pyytää että Jumala auttaa sinua uskomaan.  Usko on Jumalan lahja. Jumala kestää epäilyksemme ja kysymyksemme. Rohkeutta matkallesi!

Hyppää kyytiin!