Toiveita tai kysymyksiä?

Haluatko kertoa toiveesi tai ideasi seurakunnan perhetyöhön liittyen? Onko mielessäsi aihe, josta toivot keskustelua vanhempien kesken perhekerhossa? Mietityttääkö sinua joku lastenkasvatukseen tai perheeseen liittyvä asia? Onko sinulla tai perheelläsi hengellisiin asioihin liittyvä pulma johon etsitte vastausta?

Kysymyksiin voidaan vastata tai niistä voidaan keskustella perhekerhossa tai aiheesta voidaan kirjoittaa seurakunnan nettisivuille. Kysyjän nimeä ei tällöin tietenkään kerrota kenellekään. Voit jättää viestisi nimellä tai nimettömänä. Jos haluat että sinulle vastataan myös henkilökohtaisesti sähköpostilla, jätäthän sähköpostiosoitteesi.

Jätä viestisi tästä linkistä

Voit kertoa ideasi tai palautteesi seurakunnan perhetyöstä tämän sivun lomakkeen kautta.