Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunta järjestää nuorille ja aikuisille Alfa-kurssin Särkijärven leirikeskuksessa alkuvuodesta 2018.

Ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssin aikataulu:

Kutsumme Sinut mukaan torstai-iltoihin kello 18-20.00

25.1., 1.2., 8.2., 15.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., 12.4., 19.4. ja 26.4.

Lisäksi vietämme yhteisen viikonlopun 16.-18.3.2018

Selvittelemme parhaillaan olisiko kurssin ajaksi mahdollista järjestää lastenhoito.

viimeistään 18.1.2018 tästä linkistä.

Lisätietoja Minttumaria Ukkoselta

Minttumaria Ukkonen