Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunta järjestää nuorille ja aikuisille Alfa-kurssin Särkijärven leirikeskuksessa alkuvuodesta 2018.

Ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssin aikataulu:

Kutsumme Sinut mukaan torstai-iltoihin kello 18-20.00

25.1., 1.2., 8.2., 15.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., 12.4., 19.4. ja 26.4.

Lisäksi vietämme yhteisen viikonlopun 16.-18.3.2018

Selvittelemme parhaillaan olisiko kurssin ajaksi mahdollista järjestää lastenhoito.

viimeistään 18.1.2018 tästä linkistä.

Lisätietoja Minttumaria Ukkoselta

lastenohjaaja

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Olen yksi seurakunnan some-päivittäjistä ja nettisivujen ylläpitäjistä. Vapaaehtoisena olen mukana myös kouluikäisten toiminnassa sekä aikuis- ja lähetystyön jutuissa.  Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.