Yksin ei tarvitse jaksaa

Diakoniatyö

Seurakunnan diakoniatyön tarkoituksena on hengellisen, henkisen ja aineellisen avun antaminen sinne, minne muu apu ei ulotu.

Haluamme huomata etenkin vamman, sairauden, mielenterveyden, taloudellisten vaikeuksien, työttömyyden ym. vuoksi muun avun tai muun seurakuntatyön ulkopuolelle jäävät ihmiset.

Tämän sivun vasemmasta laidasta löydät joitakin elämän erityisistä tilanteista, joiden vuoksi saatat nyt olla etsimässä apua. Ota yhteyttä - autamme sinua.

Tämän sivun alaosasta voit tarkistaa, milloin diakonit ovat tavattavissa seurakunnan diakoniapäivystyksessä. Tule käymään- mietitään tilannettasi yhdessä.

Diakoniatyöntekijöitä voi Hämeenkyrössä tavata myös henkilökohtaisesti; kotona, erilaisissa ryhmissä ja kerhoissa, asumisyksiköissä, leireillä tai tapahtumissa.

Lapset ja nuoret voivat tulla juttelemaan murheistaan myös nuorisotyöntekijöille, lastenohjaajille tai varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön papeille.

Diakonian vastaanotto

Diakonian vastaanotolla voit tavata työntekijän ja keskustella hänen kanssaan luottamuksellisesti asioistasi. Diakoniatyöntekijöiden vastaanotto on viikottain ilman ajanvarausta:

Maanantaisin klo 9-11
Kyröskoski, Torikatu 8, 2.krs.

Tiistaisin klo 9-11
Kirkonkylä, Hollitie 2 (kirkkoherranvirasto)

Jos vastaanottoajat eivät sovi, ota yhteyttä diakoniatyöntekjöihin ja sovi oma aika.

"Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä." (Jer.29:12)

Jätä rukouspyyntö

yksin ei tarvitse jaksaa