Tutki uskoa

"Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan." (Mat. 7:7-8)

Jos pohdit uskoon, Jumalaan ja Raamattuun liittyviä asioita

Ota niistä selvää. Vain saatuasi tietoa, voit muodostaa asioista oman mielipiteesi.

Tutki uskoa - lue mihin kirkossa uskotaan

Osallistu seurakunnan toimintaan

Osallistu seurakunnan somessa

Ja muista: uskossa ei ole kysymys sinun teoistasi, vaan Jeesuksen teoista. Ratkaisevaa ei ole sinun uskosi määrä, vaan uskosi kohde. Jeesus kutsuu luokseen nimenomaan niitä, jotka ovat heikkoja ja vajavaisia, niitä jotka erehtyvät ja epäonnistuvat. Itsestäsi et tule löytämään suurta uskoa, mutta voit pyytää että Jumala auttaa sinua uskomaan.  Usko on Jumalan lahja. Jumala kestää epäilyksemme ja kysymyksemme. Rohkeutta matkallesi!

Tutki uskoa Alfa-kurssilla!

Elämän suuria kysymyksiä voit pohtia Alfa-kurssilla. Lue lisää ja ilmoittaudu suositulle kurssille 15.1.2020 mennessä tästä linkistä.

Kuvassa liftaaja odottaa kyytiä. Yllä näkyy avara taivas. Uskoakin voi tutkia - se on kuin matka.
diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.