Avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille omien vanhempien, isovanhempien tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seuraa samassa elämäntilanteessa olevista, kaivattu lepohetki arkeen, mukavaa ohjelmaa, sopivasti sanomaa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Keväällä 2020

Avoimet perhekerhot kokoontuvat Kyröskoskella Torikadun Olohuoneessa

Tiistaisin klo 9-11

Torstaisin klo 9-11

Huom! 5.3. alkaen torstaisin klo 10-12 (poikkeuksena valokuvauspäivä to 12.3. jolloin 9-11, silloin ei ole lounasta). Tässä kerhossa on tarjolla lounas pientä maksua vastaan. Lounas on laktoositon ja maksaa aikuiselta 3 € ja lapselta 1 €.  Ei ilmoittautumista. Jos tiedätte tulevanne syömään ja tarvitsette esim. gluteenittoman/maidottoman tms. ruuan, siitä tulee ilmoittaa emännällemme Sinikka Majamäelle saman viikon tiistai-aamuun mennessä p. 044 724 8390

Liity perhekerhon WhatsApp-inforyhmään  tästä linkistä (kännykällä).

Perhekerho on avoin kerho

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua ja mukana saa olla silloin kun itselle sopii.  Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden. Perhekerhoon lapsi tulee aina aikuisen kanssa.

Tarjolla on

maksutonta aamupalaa, vapaata leikkiä ja vaihdellen muita puuhia kuten musiikkia ja lauluja, kädentaitoja tai aikuisille suunnattuja jutusteluhetkiä jostakin perhe-elämään liittyvästä asiasta.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita perhekerhon sisällöstä, kuulemme ne mielellämme.

Iloisia uutisia

Perhekerhossa saamme tutustua turvalliseen ja hyvään Taivaan Isään, ihastella yhdessä elämän ja arjen ihmeitä, kysellä ja kertoa. On lupa myös olla vain ja kuunnella. Perhekerhossa ja Taivaan Isän silmissä jokainen on tärkeä!

Jokaisen kerhokerran aikana kokonnumme yhteiseen hartaushetkeen. Se voi tarkoittaa esimerkiksi Raamatun kertomusta ja rukousta, laulua, soittoa ja yhdessä pohtimista.

Kerholaisen askartelema lammas
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

Vuorotteluvapaalla

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.