Avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille omien vanhempien, isovanhempien tai muun läheisen aikuisen kanssa. Seuraa samassa elämäntilanteessa olevista, kaivattu lepohetki arkeen, mukavaa ohjelmaa, sopivasti sanomaa. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, ja mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Syksyllä 2019

Avoimet perhekerhot kokoontuvat Kyröskoskella Torikadun Olohuoneessa

Tiistaisin klo 9-11

Torstaisin klo 9-11

20.8. - 3.12.

Perhekerho on avoin kerho

Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua ja mukana saa olla silloin kun itselle sopii.  Mukaan voi hyvin tulla myös kesken kauden. Perhekerhoon lapsi tulee aina aikuisen kanssa.

Tarjolla on

maksutonta aamupalaa, vapaata leikkiä ja vaihdellen muita puuhia kuten musiikkia ja lauluja, kädentaitoja tai aikuisille suunnattuja jutusteluhetkiä jostakin perhe-elämään liittyvästä asiasta. Välillä kanttori vierailee kerhossa. Silloin kerho täyttyy iloisesta laulusta ja soitosta. Toisinaan saamme mukaamme kasvatustyön oman papin, Henna-Riikan. Hän on seurakunnassa erityisesti teitä, lapsiperheitä varten.

Jos sinulla on toiveita tai ideoita perhekerhon sisällöstä, kuulemme ne mielellämme.

Kerholaisen askartelema lammas
lastenohjaaja

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

Vapaaehtoistyön yhteyshenkilö

Olen Minttumaria ja työskentelen seurakunnassa noin kaksi päivää viikossa lapsi- ja perhetyössä. Toimin seurakunnassa vapaaehtoistyön yhteyshenkilönä, joten minuun voit olla yhteydessä jos haluat toimia vapaaehtoisena tai kysyä vapaaehtoisena toimimisesta. Teen myös muutaman tunnin viikossa someen ja nettisivuihin painottuvaa tiedotusta.

Opiskelin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin v.2004. Olen opiskellut myös kirjoittamista.

Perheeseeni kuuluu lisäkseni mies ja kolme alakoulu-ikäistä lasta. Yhdessä tykkäämme mm.pelata lautapelejä. Olemme muuttaneet Hämeenkyröön syksyllä 2005. Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, luonto, luovat jutut, kirjoittaminen, kirjat, valokuvaaminen ja käsityöt.

lastenohjaaja

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.

Iloisia uutisia

Perhekerhossa saamme tutustua turvalliseen ja hyvään Taivaan Isään, ihastella yhdessä elämän ja arjen ihmeitä, kysellä ja kertoa. On lupa myös olla vain ja kuunnella. Perhekerhossa ja Taivaan Isän silmissä jokainen on tärkeä!

Jokaisen kerhokerran aikana kokonnumme yhteiseen hartaushetkeen. Se voi tarkoittaa esimerkiksi Raamatun kertomusta ja rukousta, laulua, soittoa ja yhdessä pohtimista.