Purjeveneitä merellä.

Myötätuuli

Kaikille avoin torstainen toimintapäivä Koskilinnassa Kyröskoskella

(Koskilinnankuja 3)

Koronarajoitusten vuoksi Myötätuuli toteutuu syksyllä 2020 vähän eri tavalla kuin aiemmin.

Päivä on jaettu kahteen vuoroon:

1.vuoro klo 10.00-12.15

2.vuoro klo 12.45-14.45.

Molemmissa vuoroissa on sama ohjelma.

Ajankohtaiset tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Päivän ohjelmarunko: ( molemmissa vuoroissa)

• Turvallisin mielin-tuokio, mukana vierailevia ja oman seurakunnan pappeja
  • Vaihtelevaa ohjelmaa (esim. tuolijumppaa, askartelua, bingoa)
  • Ruoka ja kahvi 5€, lapsilta 1€

Myötätuuleen otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua etukäteen.

Yhteistaksikyydit aamupäivän vuoroon. Taksikyydin meno-paluun omavastuu 6 €.

Ilmoittautumiset Johanna Graeffe p. 044 7248360

Kaislat tuulessa

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.