Löytö - uusi ryhmä!

Vertaistukiryhmä kaikenikäisten erityislasten vanhemmille. Kokoontumiset perjantai-iltoina Punaisella pirtillä klo 18-20.

13.3.   3.4.   24.4.   15.5.

Ensimmäinen kokoontuminen 13.3. on valitettavasti peruttu.

Isä halaa lasta

Löytö on keväällä 2020 aloittava vertaistukiryhmä, joka on tarkoitettu kaikenikäisten erityislasten vanhemmille. Elämä erityislapsen perheessä on tavallista vaativampaa sekä henkisesti, että usein myös arjen sujumisen kannalta. Löytö on paikka, jossa erityislasten vanhemmat pääsevät jakamaan keskenään perhearkeen ja vanhemmuuteen liittyviä iloja ja kipuja. Ryhmässä lähestytään erityislapsen vanhemmuutta rehellisellä, mutta rohkaisevalla ja elvyttävällä otteella. Tule mukaan tekemään lapsestasi löytöjä!

Ilmoittautuminen Löytö ryhmään 9.3. mennessä tästä linkistä.

perhetyöntekijä

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.