Löytö - uusi ryhmä!

Vertaistukiryhmä kaikenikäisten ja kaikenlaisten erityislasten vanhemmille.

Tiistaisin 18.8. 15.9. 10.11. 8.12. klo 18-20 Torikadun olohuoneessa (Torikatu 8, toinen kerros)

Löytö-ryhmä jouduttiin kevään olosuhteiden vallitessa perumaan, mutta se käynnistyy uudelleen syksyllä 2020 pienin muutoksin. Löytö-ryhmän päivä vaihtuu tiistaille ja paikka Torikadun olohuoneeksi. Uutta on myös vanhempien kokoontumisen aikana järjestetty lastenhoito samoissa tiloissa.

Isä halaa lasta

Löytö on uusi vertaistukiryhmä, joka on tarkoitettu kaikenikäisten erityislasten vanhemmille. Mukaan ovat tervetulleita kaikenlaisten erityispulmien kanssa elävät vanhemmat. Elämä erityislapsen perheessä on tavallista vaativampaa sekä henkisesti, että usein myös arjen sujumisen kannalta. Löytö on paikka, jossa erityislasten vanhemmat pääsevät jakamaan keskenään perhearkeen ja vanhemmuuteen liittyviä iloja ja kipuja. Ryhmässä lähestytään erityislapsen vanhemmuutta rehellisellä, mutta rohkaisevalla ja elvyttävällä otteella. Tule mukaan tekemään lapsestasi löytöjä!

Lastenhoito järjestetty!

Ilmoittautuminen Löytö-ryhmään

Ilmoittautuminen käynnistyy heinäkuun lopulla nettisivujemme kautta. Mikäli olet ilmoittautunut jo kevään ryhmään, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.