Miestenillat

Miestenilta on kaikenikäisille miehille avoin ilta. Siellä hiljennytään, rupatellaan, kuullaan illlan vieraan alustus ja juodaan iltateet tai -kahvit. Sauna on lämmin  klo 17 alkaen. Ohjelmaosuus alkaa noin klo 18.

Illat ovat kerran kuussa, kuun viimeisenä keskiviikkona. Paikkana Särkijärven leirikeskus, Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski.

Syksyn 2020 illat ilmoitetaan myöhemmin.

Huomio: Miesten ja naisten yhteinen kaikille seurakuntalaisille avoin

Ilta kirkossa tiistaina 20.10. klo 18, ”Taivaallista hoitoa haavoihin”, vieraana Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä

Tervetuloa!

Tiedustelut: Jouko Vanhatalo, puh: 0400 269 075 tai diakoniatyöntekijä Pirjo Järvinen

Tule sinäkin rohkeasti mukaan!

Mies rukoilee laiturilla istuen kädet ristissä.
Laituri järven rannassa, vihdat laiturilla.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.