Krito

-kristillisen toipumistyön vertaisryhmä-

Koemme erilaisia kriisejä elämän muutos- ja murrosvaiheissa. Isopappilassa alkaa keväällä Krito-vertaistukiryhmä aiheesta.

Torstaina 05.03. klo 18.00 on startti-ilta, jossa saat lisätietoa ja voit ilmoittautua mukaan.

 

Ryhmä kokoontuu torstai-iltaisin joka toinen viikko kuusi kertaa (19/3, 2/4, 16/4, 14/5, 28/5 ja 11/6)

Työkirjana käytämme kirjaa Matka valoon - kriisistä voi toipua. (Ulla Halttunen ja Paula Tähtinen Karas-sana 2014)

 

Elämän luonteeseen kuuluvat menetykset, pettymykset, kipu, kärsimys ja murrosvaiheet. Koemme asiat hyvin yksilöllisesti, mutta usein ne tuovat elämäämme erilaisia kriisejä. Sen kulussa on erotettavissa erilaisia vaiheita. Jokaisella niistä on omat piirteensä ja tehtävänsä. Miten hyvin ne tiedämme ja tiedostamme nopeuttaa asioiden käsittelyä. Toipumisen kannalta on tärkeää, että asioista voi puhua, että tunteet voi tuntea sellaisena kuin ne ovat ja että niitä voi ilmaista.

Krito-ryhmä on tälläinen kanava, jossa osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen. Ryhmän sääntöihin kuuluu, että emme arvostele tai kauhistele toisten kertomaa, emme neuvo emmekä mestaroi toisten elämää. Jokaisella on oikeus edetä omaa tahtiaan ja oppia oman oivalluksensa kautta. Ryhmätyöskentelyyn sisältyy myös rukoustukea.

 

Ryhmän enimmäiskoko on 10 henkilöä. Ryhmänohjaajina toimivat Pauli Metsähonkala ja Aila Keskinen.

Tiedustelut puh. 041 44 050 27 tai aila.k.keskinen@gmail.com

Ilmoittautuminen 10.3.2020 mennessä.

Sydämen muotoinen syksyn lehti.
Taimi kasvaa laudoituksen läpi.

"Sinun tulevat päiväsi Hän turvaa, hetkestä hetkeen. Hänellä on varattuna apua, yllin kyllin viisautta ja tietoa." (Jes. 33:6 )