Onnea merkkipäiväsi johdosta!

Kun vietät erityistä juhlapäivää, voit pyytää papin tervehdyskäynnille luoksesi. Ota rohkeasti yhteyttä, juhlitaan yhdessä!

Seurakunta muistaa juhlapäiväänsä viettäviä myös seuraavasti:

10-vuotta täyttäville järjestetään yhteiset kymppisynttärit.

Seurakuntamme 70 ja 75 –vuotiaille jäsenille järjestetään yhteinen syntymäpäiväjuhla. Juhliin kutsutaan postitse lähetettävällä kutsulla. Seurakunnan järjestämässä syntymäpäiväjuhlassa on tarjoilua sekä ohjelmaa.

Hämeenkyrön seurakunnan papit käyvät onnittelemassa henkilökohtaisesti 80, 85, ja 90 vuotta täyttäviä seurakuntamme jäseniä. Seurakunnan diakonit käyvät onnittelemassa kaikkia yli 90-vuotiaita seurakuntamme jäseniä. Näistä tervehdyskäynneistä lähetetään etukäteen kirje merkkipäiväänsä viettävälle. Meille voi myös ilmoittaa, jos ei halua vastaanottaa onnittelukäyntejä tekevää pappia tai diakonia.

Diakoniatyöntekijät ja vapaaehtoiset jakavat joulun alla tervehdykset vähintään 80 vuotta täyttäneille seurakunnan jäsenille.

Seurakunnan joulutervehdys kaikille paikkakuntalaislle järjestetään musiikillisessa muodossa; työntekijöiden joulukonsertti on saanut paljon kiitosta ja tuonut joulumieltä.
Kukkia

Kirkkoherranvirastosta saat keskitetysti yhteyden seurakuntamme työntekijöihin.

Olemme toistaiseksi auki vain puhelimitse ja sähköpostitse, maanantaisin ja torstaisin kello 9-13

Yrjö-Koskisentie 6

39100 Hämeenkyrö

hameenkyro.seurakunta@evl.fi

Ota yhteyttä - olemme täällä sinua varten.