Ihmissuhteet haastavat

"Sopikaa riitanne, ennen kuin aurinko laskee." (Ef. 4:26)

Ihminen on luotu toisen ihmisen yhteyteen. Aina yhdessäolo ei kuitenkaan ole ongelmatonta. Rakkaus muuttuu, ystävää ei löydy, oman itsen tuntemisessakin voi olla haasteita.

Erilaiset tunteet ja haastavat tilanteetkin ovat osa elämää. Kun asian voi jakaa ja sitä voi pohtia ammattilaisen kanssa, vaikeatkin solmut voivat avautua.

 

Parisuhdeongelmat

Perheväkivalta

Työpaikkakiusaaminen

Yksinäisyys

Henkinen hyvinvointi

 

Diakoniatyö tiedottaa:

  • Avustusasioissa ota ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse diakoniatyöntekijöihin maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00-11.00.

Jos soittaminen ei ole mahdollista, tule käymään vastaanotolla maanantaina klo: 9.00-11.00 Torikadun diakoniatoimistossa (Torikatu 8, 2.kerros)

tai tiistaina klo: 9.00-11.00 Kirkonkylän punaisen pirtin diakoniatoimistossa (Yrjö-Koskisentie 6, Isopappilan pihapiiri).

Jos kaipaat tukea, keskustelua, rukousta tai kuuntelijaa, olemme tavoitettavissa kaikkina arkipäivinä. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijöihin puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Haluamme olla tukenasi erilaisten kysymysten keskellä.

Älä jää askarruttavien kysymysten kanssa yksin, vaan jaa meille huolesi tai kuulumisesi.

Diakoniatyöntekijöidemme yhteystiedot löydät tästä linkistä.

"Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä." (Jer.29:12)

Jätä rukouspyyntö

Ihmissuhteet ovat elämän suola ja sokeri. Jos ja kun rakkauteen tulee ryppyjä, kannattaa hakea apua. Ulkopuolinen vaitiolovelvollinen ammattilainen voi olla apuna etsimään ratkaisuja tai ainakin askelia eteenpäin. Apua tarjoavat oman seurakunnan lisäksi perheasiain neuvottelukeskukset eri puolilla Suomea.

Ihmissuhteet