Seurakuntamatkat

PYHÄTUNTURILLE 21.-28.9.2019 (peruutuspaikkoja vapaana!)

Matkan ajan tukikohtanamme on Kairosmajan tunturikeskus, josta tehdään päivittäin erimittaisia opastettuja patikkaretkiä tunturimaisemiin.

Lähde matkalle syksyiseen Lappiin Pyhätunturin maisemiin 21.-28.9.2019.

Pyhätunturin matkalle on vapaita peruutuspaikkoja. Matkalla majoitutaan 2 hengen huoneissa täysihoidolla Tunturikeskus Kairosmajalla. Kairosmajalla ohjelmasta vastaa monille Hämeenkyröläisille tuttu Erkki Jokinen. Seurakunnan puolesta matkaa vetävät Henna-Riikka Kivistö ja Johanna Graeffe.

Matkan hinta on aikuisilta 650-700€, majoituksen tasosta riippuen (sisältäen majoituksen täysihoidolla, eväät päivän retkille, matkat Timo Tuomiston bussilla, lounaan ja kahvit meno- ja paluupäivinä, bussiretken Pyhä-Luoston luontokeskus Naavaan ja lähialueelle sekä opastetut erimittaiset vaellukset tunturissa ja ohjelmat Kairosmajalla. Opastetuilla luontoretkillä on päivittäin mahdollisuus valita kolmesta eripituisesta retkestä voimien ja mielenkiinnon mukaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Johanna Graeffe p. 044 7248360

Tunturilta avautuu maisema järvelle