Millaista toimintaa nuorille on tarjolla?

Nuortenillat

Tervetuloa tankkaamaan lisävoimia arkeen, kohtaamaan ikätovereita ja Jumalaa.

Nuortenillat on tarkoitettu vähintään seiskaluokalla oleville nuorille. Mukaan saa tulla vaikka ei olisi käynyt riparia. Illoissa on tarjolla hetki Raamatun äärellä, rukousta, musiikkia, lautapelien pelailua, jutustelua, yhdessäoloa ja kristillistä nuorisokulttuuria.

Nuortenilta on hyvä paikka vahvistua uskossa tai kysellä siitä, löytää uusia ystäviä ja pitää hauskaa hyvässä porukassa. Samalla pysyt kärryillä retkistämme, leireistämme ja tapahtumistamme. Toivomme sinua lämpimästi mukaan joukkoomme!
 

Raamis

antaa hyviä eväitä

Raamiksessa tehdään löytöjä, otetaan selvää siitä, mitä siellä Raamatussa oikeastaan sanotaankaan. Kun tunnet paremmin Raamattua, voit muodostaa siitä paremmin oman mielipiteesi. Tule mukaan! Raamikset ovat yleensä Torikadun Olohuoneella Tiistaisin klo 17.15-19.00 ja Lauantaisin klo 13.00-15.00

 

Nuorten peli-illat

Peli-ilta on nuorten itse järjestämä vapaamuotoinen ilta jossa pelaillaan lautapelejä.

Peli-iltoja pitää lokakuun loppuun asti joka toinen maanantai Ville Keskinen seuraavasti:

28.8., 11.9., 25.9., 9.10., 23.10., Peli-illat ovat olohuoneella 17.00-20.00.

 

Nuorten rukouspiiri

Nuorten rukouspiirissä rukoillaan Hämeenkyrön ja Suomen puolesta.

Rukouspiirit olohuoneella yleensä torstaisin 20.15-22.00

 

 

 

 

Tennarit
kitara ja laulukirja

Nuorten leirit

Leirit on tarkoitettu kaikille nuorille jotka ovat vähintään seiskaluokalla. Mukaan voi tulla vaikka ei olisi käynyt riparia. Alakouluikäisten leirit löytyvät täältä.

Tulossa nuorten leiri 22.-24.11. Särkijärvellä.

Ilmoittautumiset leirille tästä.

 

Maata Näkyvissä-festarit

Teemme retken Maata Näkyvissä-festareille Turkuun 15.-17.11. Festarit on Pohjoismaiden suurin nuorille suunnattu kristillinen tapahtuma. Festarimatka maksaa 70 euroa, joka sisältää bussikuljetukset, lippupaketin ja ruokailut festareilla. Ilmoittautumiset tästä linkistä.  Tuomaksen puhelinnumero on 044 7248366.