Tutki elämän tarkoitusta Alfa-kurssilla

Kaikki kysymykset maan ja taivaan välillä ovat sallittuja. Saa olla myös hiljaa.

Hämeenkyrön seurakunnan Alfa-kurssilla ilta alkaa aterialla, jonka jälkeen on lyhyt luento ja juttelua aiheesta. Kurssi on maksuton.

Alfa-kurssi on kokonaisuus, ja siksi on tarkoitus että mukaan ilmoittautuneet osallistuvat jokaiseen tapaamiskertaan.

Onko Jumalaa? Kuka Jeesus oli? Miten voin rukoilla? Ja miksi? Kuuleeko kukaan? Mihin tarvitaan seurakuntaa? Saisiko perusteluja?  Mikä on totta ja mikä ei? Älä sinäkään niele pureskelematta ensin - tule mukaan ja kysy.

Alfa-kurssi 2020 on tulossa, ilmoittautuminen alkanut!

Alfa on pohdintaa, kuuntelua, keskustelua, yhteistä ruokailua ja rentoa yhdessäoloa, luottamuksellista jakamista juuri sen vaerran kuin itse haluaa.

Alfakurssi on kymmenenä tiistai-iltana klo 18-20  alkaen 21.1.2020. Ja vaikka se on kurssi, ei ole mitään pänttäämistä eikä koulumaisuutta, vaan pikemminkin mukavaa yhdessäoloa mielenkiintoisten aiheiden parissa.

Iltaa ei ole talvilomaviikolla 9. Kurssi päättyy Alfa-juhlaan hiljaisella viikolla 7.4. Kurssiin sisältyy myös yksi viikonloppu Särkijärvellä 14.2.-16.2.2020.

Kurssi on kokonaisuus ja toivomme osallistuvien olevan matkassa mukana mahdollisimman useana iltana ja myös viikonloppuna. Kurssille ei voi "hypätä kesken matkaa", siksi ilmoittautuminen etukäteen on tärkeää.

Kurssille otetaan kurssilaiseksi sellainen, joka ei ole ennestään käynyt Alfa-kurssia.

Ilmoittaudu Alfa-kurssille 15.1.2020 mennessä tästä linkistä.

Kurssia varten on koossa jo osa  Alfa-tiimiä, lisää tarvitaan:

* ryhmänohjaajia on riittävästi: Ryhmänohjaajaksi pääsee, jos on käynyt kurssin ja osallistuu etukäteen pidettävään koulutuspäivään. Se oli lauantaina 9.11.2019 klo 10-16 Särkijärvellä

* lastenhoitaja on haussa, jos tarvetta ilmenee. Nuori saa isospalkkion. Aikuinen toimii vapaaehtoisperiaatteella.

* kyytivastaava, jos kurssille tulee autottomia

Alfan "rattia" kääntelee "kolmen sakki": Jokisen Erkki, Järvisen Pirjo ja Kivimäen Mikkeli.

Alfa-illat ovat tiistaisin tammikuusta alkaen Särkijärven leirikeskuksessa klo 18.00- n. 20.00

*Alfa-kurssi ei maksa sinulle mitään.

*Lastenhoito järjestetään, jos siihen on tarvetta, ilmoittautuessasi kerro jos on.

*Jos kulkeminen on ongelma, voit kertoa sen ilmoittautuessasi. Yritetään siinä tapauksessa järjestellä yhteiskyytejä.

Katso kuvia Hämeenkyrön Alfa-kurssilta tästä linkistä.

diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.