Isopappilan puutarha avautuu Kesäiltoihin

18.6.2020 09.33

Ensimmäinen Kesäilta puutarhan vehreydessä järjestetään heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

Yhteisissä illanvietoissa lauletaan ja jaetaan hengellistä evästä, mutta mukana saattaa olla myös kepeämpiä osuuksia vetäjistä riippuen.

Noin tunnin mittaisia Kesäiltoja vietetään Isopappilan takapihalla, osoitteessa Yrjö-Koskisentie 6.

Kokoontumiset ulkosalla mahdollistavat sen, että koronarajoituksia pitkään noudattaneet seniorit pääsevät nyt halutessaan nauttimaan seurakuntayhteydestä ja tuttujen tapaamisesta.

Kesäillat on kuitenkin suunnattu kaikille ikäryhmille.

Puutarhassa on reippaasti tilaa sijoittua väljästi, ja äänentoisto turvaa kuuluvuutta.

Toive on, että Kesäiltaan osallistuja tuo mukanaan virsikirjansa sekä oman tuolin, mikäli mahdollista. Nurmella voi myös oleilla rennosti oman viltin päällä.

Ohjelmavastuuta kantavat vuorollaan seurakunnan eri työntekijät.