Uutisia seurakunnasta

Isoja ja pieniä asioita seurakunnasta

Voit lukea koko uutisen otsikkoa klikkaamalla.

Seurakunta päivystää, uimarannalla sattuneen onnettomuuden vuoksi - tule jakamaan taakkaasi

18.6.2018 12.57

kynttilä lasikupissa.jpg

Uimarannalla sattuneen onnettomuuden vuoksi seurakunta tarjoaa tukea. Kuoleman koskettaessa yllättäen, ei kannata jäädä yksin. Tule paikalle jakamaan taakkaasi. Seurakunta päivystää Torikadun Olohuoneessa maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 17-20.(Torikatu 8, 2krs.)

Paikalla on päivystyksen ajan seurakunnan työntekijä keskustelua varten. Tila on avoin myös kohtaamiselle niiden kesken joita asia on jollain tavalla koskettanut. Paikalle saa tulla kuka tahansa. Toivomme että jaatte päivystyksestä tietoa eteenpäin, erityisesti nyt menehtyneen nuoren ystäville, koulukavereille ja kaikille jotka kokevat tarvetta puhua tapahtuneesta.