Uutislistaukseen

Sansa-Intia-Hanna-tyo_THUMB.jpg

Hämeenkyrön Hannojen kustantama ohjelma lähetetään Intiassa

17.5.2017 22.00

Hanna-piirin keräämillä rahoilla kerrotaan hyviä uutisia.

Hämeenkyrön Hanna-piirin keräämillä varoilla on nyt voitu kustantaa kokonainen radio-ohjelma. Sen ensimmäinen lähetys oli ma 15.5.2017. Uudelleen ohjelma lähetetään ma 22.5.2017 klo 17.30-17.45 Suomen aikaa, ja kutsummekin sinua rukoilemaan sen puolesta, että mahdollisimman moni kuulisi ohjelman ja se saisi vaikuttaa heidän elämässään.

Radio-ohjelma lähetetään Intiassa Gamit-heimon alueella. Ohjelman kautta joku voi ensimmäistä kertaa elämässään kuulla rakastavasta Jumalasta. 

___

Hämeenkyrön Hanna-piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa yhteen. Rukoilemme yhdessä lukemalla rukouskalenterissa lukevat rukousaiheet. Samojen aiheiden puolesta rukoillaan Hanna-piireissä ympäri maailmaa.  Meidän pieneltä tuntuva työmme on siis osa maailmanlaajuista Hanna-verkostoa. Hanna-työn kautta autetaan naisia ja tyttöjä arkielämän asioissa, luodaan toivoa, kerrotaan rakastavasta Jumalasta ja muistutetaan: sinä olet arvokas!

Toisinaan Hannat järjestävät tapahtumia varojen keräämiseksi. Olemme esimerkiksi tanssineet gospel-lattareita ja osallistuneet myyjäisiin tekemillämme käsitöillä.

Hanna-piiriin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa mukaan tärkeään työhön! Lue lisää Hanna-piirin omalta sivulta tästä linkistä.

___

Kuva: Medialähetys Sanansaattajat www.sansa.fi