Maisema Pallas-tunturilta.

Seurakuntamatkoja tarjolla

4.6.2022 10.00

Hämeenkyrön seurakunnassa on tarjolla vuonna 2022 kaksi seurakuntamatkaa. Seurakuntamatka Lapualle järjestetään Ti 5.7.2022 (klo 7.50-19.00). Matkaohjelmassa ovat mm. tutustuminen Lapuan tuomiokirkkoon ja Kosolan taloon, joka on yksi suurimmista pohjalaistaloista, käynti Vanha Paukku-patruunatehtaan kulttuurikeskukseen, jossa ruokailu ravintola Prässissä sekä tutustuminen Lapuan patruunatehtaan museoon. Matkalla on myös ostosmahdollisuus Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälässä ja museokaupassa. Meno- ja paluumatkoilla juodaan kahvit Jalasjärven Juustoportilla. Matkan hinta on 50€ (sis. matkat, pääsymaksun, opastuksen, ruokailun ja kahvit x 3). Matkan johtajana diakoniatyöntekijä Johanna Graeffe.

Seurakuntamatka Lappiin Pallastunturin maisemiin järjestetään 28.9. - 4.10.2022. Majoittuminen on tunturihotelli Vuontispirttillä, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemissa. Luvassa on pieniä patikkaretkiä tunturimaisemiin, bussiretkiä mm. Särkitunturin ja Pallastunturin maisemiin sekä Leville ja Särestöniemeen. Matkan kokonaishinta on 560 € (sis. majoituksen täysihoidolla 2 hengen huoneessa, bussikuljetuksen, pääsymaksut ja opastukset, meno- ja paluumatkojen ruokailut sekä kahvit) Matkanjohtajina ovat kirkkoherra Jorma Pitkänen ja diakoniatyöntekijä Johanna Graeffe.

Ilmoittautumiset molemmille matkoille 9.6. klo 9.00 alkaen Johanna Graeffelle, jonka yhteystiedot löydät täältä.