Vauvojen virsimuskari

Syksyllä 2019 starttaa Hämeenkyrön kirkossa Vauvojen virsimuskari. Muskari on tarkoitettu alle kahdeksan kuukauden ikäisille vauvoille ja heidän tärkeille aikuisilleen yhteiseksi musiikkihetkeksi Taivaan Isän edessä.

Muskari kokoontuu keskiviikkoaamuisin klo 9.30 21.8.2019 alkaen. Itse muskarihetki kestää noin puoli tuntia ja sen jälkeen on vielä mahdollisuus kahvitteluun, jutusteluun ja tutustumiseen.

Muskarin kokoontumiset on kuusi: 21.8., 28.8., 4.9., 11.9., 18.9. ja 2.10. Ryhmään mahtuu kahdeksan vauvaa aikuisensa kera. Virsimuskariin ilmoittautuminen tapahtuu täältä 1.7.-9.8.2019 välisenä aikana.

Vauvojen virsimuskaria ohjaavat kanttori Sanna Loikas ja kasvatuksen pappi Henna-Riikka Kivistö. Heiltä voi kysellä lisätietoja.

vauvan nauru
kappalainen

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuorteilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.