Poikkeusaika (covid)

 

Elämme tällä hetkellä seurakunnassa poikkeusaikaa, jolloin meitä sitoo valtakunnalliset sekä paikalliset koronapandemian vuoksi määrätyt kokoontumisrajoitukset ja muut suositukset. Lasten ja perheiden toiminnassa voimme pitää yllä vain toimintoja, jotka kokoavat yhteen maksimissaan 10 henkeä kerrallaan. Kuitenkin tahdomme kertoa, että olemme tavoitettavissa! Tältä sivulta löydät lapsi- ja perhetyön tiimin työntekijöiden yhteystieot, joihin toivomme teidän olevan yhteydessä matalalla kynnyksellä. Poikkeusaikana, jolloin kokoava toimintamme on minimissään, tahdomme palvella seurakuntalaisia seuraavilla tavoilla:

- Kotivierailut. Pyydäthän sellaista rohkeasti! Olemme käytettävissä juttukaveriksi, seuraksi tai mihin apua tarvitsetkaan. Olemme valmiita myös touhuamaan lastesi kanssa hetken, että vanhempana saat pienen ajan itsellesi.

- Puhelinkeskustelut ja viestit. Laita viestiä meille, me voimme soittaa sinulle ja saat purkaa mieltäsi tai muuten vaan jutella.

- Kahdenkeskiset keskustelut. Meitä on mahdollista saapua tapaamaan henkilökohtaisesti myös seurakunnan tiloihin. 

- Some. Julkaisemme somessa erilaista materiaalia mm. Lastenraamiksia lapsiperheille.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme sinua varten!

Kaiken kokoavan toiminnan käynnistämme välittömästi, kun rajoitukset sen sallivat. Seuraa tiedotusta nettisivuiltamme.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, etsivä nuorisotyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Anne (Maria) . Toimin lastenohjaajana Hämeenkyrön seurakunnassa. Pidän kovasti lapsista ja heidän kanssaan on mukavaa touhuilla. Lapsityö on lähellä sydäntäni. Olen aiemmin tehnyt hoitoalan töitä mm. vanhusten, vammaisten ja lapsiperheiden parissa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme poikaa (18v, 16v, ja 8v.) Perheemme on mukana aktiivisesti urheilutoiminnassa.

lastenohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö
lastenohjaaja
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

34:n avioliittovuoden jälkeen jäin leskeksi joulukuussa 2020. Elämääni tuovat lohtua aikuiset lapseni sekä kaksi pientä lastenlasta. Myös Jumalan huolenpito, rukoilevat ystävät ja tämä ihana työ lasten ja perheiden parissa auttavat jaksamaan. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Kuuntelen myös mielelläni musiikkia, kokoan palapelejä ja vietän paljon aikaa lastenlasteni kanssa.

perhetyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei olen seurakunnassa vuoden 2020 alussa aloittanut perhetyöntekijä. Perhe-elämä on omakohtaisestikin tuttua, sillä kotoa löytyy aviomies ja neljä vilkasta 3-14-vuotiasta poikaa. Perhetyön lisäksi olen mukana varhaisnuorisotyössä. Unelmani seurakunnasta on sellainen, että se saisi olla meille jokaiselle toinen koti, jossa voi jakaa yhteistä uskoa ja elämä avoimesti ja rehellisesti. Toivon sen olevan myös paikka, jossa jokainen saisi löytää omat lahjansa ja palvella niillä rohkeasti toinen toisiaan ja Jumalaa.

kappalainen, virkavapaalla
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.