Perheleiri

Lähtisitkö sinä perheesi kanssa leirille  elokuisena viikonloppuna 9.-11.8.2019?

Tiedossa on lähes kaksi vuorokautta Kiireetöntä Yhdessäoloa ja Hauskaa Puuhaa, Hyvää ruokaa, Leikkimistä, Pelailua, Veneilyä, Saunomista, Uimista, Laulamista sekä Kädentaitojen harjoittamista. Ohjelmaa on sekä ikäryhmille erikseen että oman perheen kesken yhdessä toisten perheiden kanssa.

Perheleiri pidetään Särkijärven leirikeskuksessa (Leirikeskuksentie 80) ja leirin johtajana toimii vastaava lastenohjaaja Merja Eloranta, leirillä on mukana lisäksi pappi sekä joukko lastenohjaajia ja isosia.

Leirille mahtuu noin 50 leiriläistä. 

Leirin hinta on 40 euroa/aikuinen ja 25 euroa/lapsi, alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi, maksu korkeintaan kolmesta lapsesta. Mahdollisuus tukeen. Lasku tulee leirin jälkeen sähköpostilinkkinä.

Aloitamme pe 9.8. klo 16.30 ja päätämme su 11.8. lounaaseen.

Ilmoittautuminen tästä linkistä. Linkki aukeaa  ti 23.4.2018 ja sulkeutuu su 19.5.2018. Ensikertalaiset ovat etusijalla.

Ilmoitamme leirille pääsystä toukokuun loppuun mennessä. Leirille mahtuneet saavat kesäkuussa leirikirjeen, jossa tarkemmat tiedot leirin ohjelmasta ym.

 

Hämeenkyrön seurakunta, Varhaiskasvatus- ja perhetyö

_____

 

Perheleiri kokoaa elokuussa yhteen hämeenkyröläisiä lapsiperheitä kauniiseen Särkijärven leirikeskukseen. Hyvää ruokaa, mukavaa toimintaa, levähdyspaikka arjesta. Leiristä ilmoitamme keväisin. Mukaan mahtuu rajattu määrä perheitä.