Junnu-ilta

-kouluikäisten oma juttu!

Tykkäätkö pelailusta tai musiikista? Vai olisiko sinun juttusi ennemminkin kokkailu tai kädentaidot? Leffailta tai koko syksyn kestävä pöytäjääkiekkoturnaus? Junnu-illat suunnitellaan kouluikäisten omien toiveiden mukaan. Tule mukaan ja kerro oma ideasi. Illat on tarkoitettu 1-6-luokkalaisille.

Junnu-illat pidetään keskiviikkoisin seuraavasti

Koronapäivitys 7.1. Junnu-illat ovat toistaiseksi tauolla, sillä kävijämäärä ylittää sallitun 10 henkeä. 

Torikadun Olohuoneessa

klo 16.30 - 18.00    1-3 -luokkalaiset

klo 18.30 - 19.30    4-6 -luokkalaiset

Junnu-ilta on kouluikäisten oma illanvietto. Siellä pelaillaan lautapelejä, leikitään yhteisleikkejä, visaillaan, lauletaan sekä hiljennytään hetkeksi hartauden äärelle. Jokainen Junnu-ilta päättyy iltapalaan. Suuren suosion vuoksi uudistsamme 23.9. alkaen Junnu-iltoja siten, että ilta on jaettu kahdeksi eri kokoontumiseksi, jonne saavutaan ikäryhmittäin, näet kellonajat ja ikäryhmät ylläolevasta aikataulusta. Sisarusten tai kaverusten kohdalla voimme joustaa ikäryhmissä siten, että he voivat saapua samaan iltaan, vaikka vain toinen kuuluisi kyseiseen ikäryhmään.

Kaikissa junnu-illoissa on mukana varhaisnuorisotyönohjaajat Tuomas Ukkonen ja Johanna Kivimäki apunaan seurakunnan isosia, kerhonohjaajia tai vapaaehtoisia aikuisia. Et siis jää yksin, vaikka tulisitkin mukaan ilman kaveria.

Junnuilloissakin pyritään noudattamaan terveysviranomaisten suosituksia, joten ethän tule iltaan, jos olet kipeä ja muistathan huolehtia käsihygieniasta ja turvaväleistä.

Haluatko saada oman Donkki-lehden ilmaiseksi?

Junnu-illasta saat ihan ilmaiseksi Donkki-lehden. Voit pyytää sen Tuomakselta. Kurkkaa tästä linkistä Linkki avautuu uudessa välilehdessäDonkin nettisivuja. Lehdessä seikkailevat juuri sinun ikäiset junnut Saku ja Ruut sekä Donkki-aasi joka on vähän hassu. Lehdessä on kivoja tehtäviä, puuhavinkkejä ja haastatteluja. Lehden avulla voit tutustua lisää Taivaan Isään, sillä siinä on vinkkejä siitä miten löydät Raamatusta tärkeitä asioita.