Seurakuntakerhot

Seurakuntakerhot ovat kaikille seurakuntalaisille avoimia kerhoja, jotka kokoontuvat eri kylillä. Kerhoissa keskustellaan, kahvitellaan ja hiljennytään. Diakoniatyöntekijä ohjaa kerhoa.

Syksyllä 2018

Seurakuntakerhot kokoontuvat seuraavasti:

Jumesniemi, Kyläsali, Jumesniementie 411.
Kerhoa ohjaa Suvituuli Messi

Pe 21.9. klo 13.00

Pe 26.10. klo 13.00

Pe 16.11. klo 13.00

Pe 14.12.  klo 12.00.  Jumesniemen, Sasin ja Vesajärven kerhojen yhteinen joulujuhla Särkijärven leirikeskuksessa.

Kotorinne, Ruokala, Kirkkoahde 4
Kerhoa ohjaa Pirjo Järvinen

Ke 19.9. klo 13.30

Sasi, Toukola, Sasintie 21
Kerhoa ohjaa Pirjo Järvinen

Ke 26. 9. klo 13.30, mukana vt. kirkkoherra Henna- Riikka Kivistö
Ke 24.10. klo 13.30
Ke 21.11. klo 13.30

Pe 14.12.  klo 12.00. Sasin seurakuntakerhon joulujuhla yhdessä Vesajärven ja Jumesniemen kerhojen kanssa Särkijärvellä

Tupalassa kerhotoimintaa /Kyröttäret tied. Anu Mätäsniemi

Vesajärvi, Vesala, Vesajärventie
Kerhoa ohjaa Johanna Graeffe
Tiistai

tulppaanit
diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
diakoniatyöntekijä, aikuistyö

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja nimikkoläheteistä.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä koiran kanssa, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

pappi

Aikuis-, lähetys-, diakonia- ja veteraanityön pappi ja toimituksista (erityisesti hautaukset) ensisijaisesti vastaava pappi

Täällä Hämeenkyrössä minut on jo opittu tuntemaan estetiikkona ja kulttuurin suurkuluttajana. Arvostan myös kaikkea vanhaa sekä perinteitä, mutta elän tässä ajassa. Huumorissani ja perusiloisessa luonteessani näkyvät karjalaisjuureni. Harrastan runoja, kirjallisuutta, teatteria, puutarhaa, ruokaa ja kodin hoitoa. Olen myös mukana monissa yhdistyksissä ja järjestöissä.

Perheeseeni kuuluu mieheni ja hänen kaksi poikaansa, jotka ovat jo aikuisia. Lisäksi vauhtia arkeemme tuovat karjalankarhukoiramme ja lenkkikaverini Tessu sekä manx-rotuinen kissamme Lumikki, joka mielellään haluaisi tassuillaan kirjoittaa tietokoneellani. Molemmat eläimet ovat mustavalkoisia :) Nykyisin Lumikilla on kaverina myös Typy ja Base -nimiset kissat, joita Lumikki pitää omina pentuinaan.

Minua pappina kuvaa varmaan se, että aika usein minulle sanotaan: "Ei uskoisi, että olet pappi. Sinähän puhut ihan tavallisia asioita ja olet ihan tavallinen ihminen!" Ja oikeasti, niinhän me kaikki papit olemme :)

Olen ollut tässä seurakunnassa töissä vuodesta 2009. Työtehtäviini kuuluvat messut, hartaudet ja toimitukset, erityisesti hautaan siunaamiset sekä tietenkin kaikki muut papin perinteiset työt. Jokainen toimitus on minulle kunniatehtävä.

Huolehdin seurakunnassa myös veteraanityöstä, sillä sieluni on läpikotaisin sinivalkoinen. Minulle isänmaallisuus on ennenkaikkea sitä, ettei kaveria jätetä, vaan huolehdimme toinen toisistamme. Tätä veteraanipolven perintöä olen saanut toteuttaa myös diakoniatyössä. Lisäksi olen mukana aikuis- ja lähetystyössä.

t. Anu-pappi