Parisuhdetta kannattaa hoitaa

Tälle sivulle kootaan tietoa pariskunnille suunnatuista tilaisuuksista ja tapahtumista Hämeenkyrön seurakunnassa. Parisuhteen hoitaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Rakkauspankissa tahto kasvaa korkoa ja tuottaa hyvää teille kahdelle.

Pariskunta polkupyörällä

Ankkuri-illat

Parisuhdeilloissa ankkuroidutaan lujemmin parisuhteeseen ja etsitään yhdessä kumppanin kanssa keinoja sen hoitamiseen.  Illoissa viivähdetään myös hetki Raamatun äärellä. Tervetuloa Ankkuri-iltoihin niin avioparit kuin myös seurustelevat parit!

Kevään 2020 Ankkuri-illat pidetään Torikadun Olohuoneella (Torikatu 8, 2. krs) parittomien viikkojen maanantai-iltoina (paitsi viikolla 9) klo 18:

27.1., 10.2., 9.3., 23.3., 6.4., 20.4., 4.5. ja 18.5.2020

Illoista vastaa Merja Eloranta

Ankkurikuvat pariskunnan sormissa
Yrjö-Koskisentie 6

Vuorotteluvapaalla

Olen Merja Eloranta, lastenohjaaja. Aloitin seurakunnassa syksyllä 1997 tekemällä lastenohjaajan sijaisuuksia. Myöhemmin kouluttauduin lastenohjaajaksi oppisopimuksella ja valmistuin keväällä 2007. Tein kuuden vuoden pätkän vastaavan lastenohjaajan töitä ja palasin perustyöhön syksyllä 2019. Syksystä 2018 olen ollut mukana myös aikuistyössä vetäen Ankkuri-iltoja pariskunnille.

Olen ollut Jarin kanssa naimisissa jo kesästä 1986 ja aikuiset lapsemme Joonas ja Reeta ovat kauan sitten lentäneet kotipesästä ja mummoksi pääsin joulukuussa 2017. Pidän kovasti kuntoliikunnasta, lukemisesta, käsitöistä ja lauta- ja korttipelien pelaamisesta (bridge!). Harrastan myös raamattupiiriä, musiikin kuuntelua ja palapelien kokoamista. Luonnollisesti vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa.