Kyläkirkko

Teksti

Munkin tila (os. Kalkunmäentie 50/16, 39100 Hämeenkyrö)

Kirkko kiertää kylillä!

Vietämme jumalanpalveluksia ympäri Hämeenkyröä eri kylillä ja taajamissa. Jumalanpalveluksissa avustavat kunkin kylän asukkaat. Kyläkirkot ovat kaikille avoimia, tule kyläretkelle Kalkunmäkeen!

Messussa ovat mukana Henna-Riikka Kivistö sekä Kalkunmäen ja Kyröspohjan väki. Messun jälkeen nautimme kirkkokahvit. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit tilaisuuteen, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin tilaisuuteen ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0400130779 (Simo Immonen).
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Mikä on tämän jumalanpalveluksen kirkkovuoden aihe? Lisätietoa ja pyhän tekstit löydät täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.