Kyläkirkko

Teksti

Mannanmäen näkötorni (Tornitie 34, 39200 Kyröskoski)

Kirkko kiertää kylillä!

Vietämme jumalanpalveluksia ympäri Hämeenkyröä eri kylillä ja taajamissa. Jumalanpalveluksissa avustavat kunkin kylän asukkaat. Kyläkirkot ovat kaikille avoimia, tule kyläretkelle Kostulaan!

Mannanmäellä messussa ovat mukana Anu Mätäsniemi sekä Särkijärven, Kostulan, Osaran ja Järvenkylän väki. Messun jälkeen nautimme kirkkokahvit. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit tilaisuuteen, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin tilaisuuteen ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0400130779 (Simo Immonen).
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Mikä on tämän jumalanpalveluksen kirkkovuoden aihe? Lisätietoa ja pyhän tekstit löydät täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä