Aarremessu

aarrefestarin logo

Monitoimikeskus Silta, liikuntasali (Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö)

Siunausta sanasta ja ehtoollisesta

Tervetuloa kaikenikäisten Aarre-messuun! Messussa ovat mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sato-tiimi sekä -bändi. Lapsille pyhäkoulut. Tervetuloa iloiseen ja rentoon Pyhän Kolminaisuuden päivän messuun. Messu on osa viikonlopun Aarrefestareita. Messun jälkeen Sillan alakoulun piha-alueella Puuhapiha, jossa paljon erilaisia aktiviteetteja kaikenikäisille.

Mikäli haluaisit tilaisuuteen, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin tilaisuuteen ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0400130779 (Simo Immonen).
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Mikä on tämän jumalanpalveluksen kirkkovuoden aihe? Lisätietoa ja pyhän tekstit löydät täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.