Ilon iltapäivä

aarrefestarin logo

Majakka

Majakkaan mukaan!

Tule Majakkaan ilon iltapäivään Aarrefestaritapahtumaan. Lääkäri Veli-Pekka Joki-Erkkilä puhuu taivaan aarteista, jotka Pyhä Henki lahjoittaa. Musiikkia tarjoilee Jussi ja Aleksi Graeffe ja iltapäivää emännöi Johanna Graeffe. Kahvitarjoilu tilaisuuden aluksi Mustveen ystävyysseurakunnan työlle.
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Yrjö-Koskisentie 6

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.