Rohkeasti huomiseen -viikonloppu Alfakurssin käyneille

su 17.3. klo 18.00

Särkijärven leirikeskus - majoitustilat

Alfan jatkoviikonloppu

"Rohkeasti huomiseen" - kaikille Alfakurssin Hämeenkyrössä käyneille ja tänä vuonna ilmoittautuneille jatkoviikonloppu Särkijärvellä. Aloitus pe 15.3. klo 18 ja päättyy sunnuntaina lounaan jälkeen. Mukana Erkki Jokinen, Mikkeli Kivimäki ja Pirjo Järvinen. Alustuksia mm. aiheista Kristittynä eläminen, Jeesuksen paluu ja iankaikkinen elämä. Viikonlopun hinta 40e. Ilmoittautuminen ja lisätiedot 10.3. mennessä pirjo.jarvinen@evl.fi tai puh 044 7248362.
Aikuisille
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, aikuistyö
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Virkavapaalla 11.2.2024 asti.

Olen Pirjo Järvinen, diakoniatyöntekijä, jonka työhön kuuluu sekä diakoniaa että aikuistyön asioita.
Minuun voi olla yhteydessä toivoessaan keskusteluapua tai kotikäyntiä, tietoa esim. pienpiireistä, Naistenkahviloista ja Alfa-kurssista.
Vapaa-ajallani viihdyn kävelylenkeillä, luen, maalaan akvarelleja sekä hoidan perhettä, kissoja ja pihaa.

nuorisotyönohjaaja
045 850 2370
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Tervehdys. Olen nuorisotyön ohjaaja Mikkeli Kivimäki. Kotoisin olen Seinäjoelta. Syntymävuoteni on 1970. Jalkapalloa harrastin aikuisikään asti, joka olikin lempiharrastukseni. Myöhemmin innostuin opettelemaan saksofonin soittoa. Ensimäiseltä ammatiltani olen pianonvirittäjä. 22-vuotiaana muutin Kouvolaan, jossa siirryin harmonikkatehtaan palvelukseen kahdeksi vuodeksi ja toimin harmonikan virittäjänä.

22-vuotiaana tulin uskoon ja Jeesuksesta tuli minun vapahtajani. 31-vuotiaana menin Diakiin Helsinkiin opiskelemaan nykyiseen ammattiini. Haaveeni ja rukoukseni on, että nuoret voisivat löytää Jeesuksen elämäänsä ja tulla Hänen opetuslapsikseen.

Asun perheeni kanssa Karhella (Viljakkalassa), perheeseen kuuluu vaimoni Johanna sekä neljä poikaa joiden syntymävuodet ovat -05, -08, -14 ja -16. Menoa ja meininkiä riittää yhden perheen tarpeiksi ihan riittämiin.

Liikun mielelläni luonossa. Vuonna 2020 innostuin harrastuksesta: Kalastuksesta, ostin virvelin (myös luvan). Ostin kyllä vaimoltani salaa toisenkin virvelin. Vielä ku olis rahaa veneeseen...