Eero Junkkaala.

Siunausta sanasta ja ehtoollisesta

Saarnavieraana on tänään Eero Junkkaala ja liturgian toimittaa Jorma Pitkänen. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0400130779 (Simo Immonen)

Messun jälkeen raamattuviikonloppu "Israel eilen ja tänään" jatkuu Isopappilassa Eero Junkkaala luennoi:

klo 12.15 Miten kristityn tulee suhtautua juutalaisten ja
arabien välisiin jännitteisiin?

klo 13.15 Kristus Vanhassa testamentissa

Opetukset Isopappilasta striimataan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Mikä on tämän jumalanpalveluksen kirkkovuoden aihe? Lisätietoa ja pyhän tekstit löydät täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yrjö-Koskisentie 6

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.