Eero Junkkaalan Raamattuviikonloppu

Eero Junkkaala.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Israel eilen ja tänään

Tule kuulemaan mielenkiintoisia luentoja:

klo 15 Israelin maa ja kansa pelastushistorian näkökulmasta

klo 16 Israelin arkeologian merkitys Raamatun kannalta

Raamattuviikonloppu jatkuu sunnuntaina 10.3. klo 10 messulla Hämeenkyrön kirkossa, jossa Eero Junkkaala saarnaa. Messun jälkeen on keittolounas Isopappilassa. Lounaan jälkeen päivä jatkuu Eeron luennoilla:

klo 12.15 Miten kristityn tulee suhtautua juutalaisten ja arabien välisiin jännitteisiin?

klo 13.15 Kristus Vanhassa testamentissa

Eero Junkkaala on rovasti ja teologian tohtori, joka on tehnyt elämänuransa Raamatun opettajana Suomen Raamattuopistossa ja Teologisessa instituutissa. Arkeologiset kaivaukset Israelissa ja siltä alalta tehty väitöskirja ovat tehneet hänestä tämän alan asiantuntijan.

Eero Junkkaala on ollut myös Suomen Lähetysseuran työntekijä: hän koulutti Aasian ja Afrikan pappeja. Lisäksi hän oli kolme vuotta Tansaniassa Iringan yliopiston opettajana. Hän on myös arvostettu ja kysytty puhuja ja luennoitsija, joka on tullut tunnetuksi kansantajuisesta ja syvällisestä Raamatun opetuksestaan.

Eero Junkkaala on kirjoittanut lukuisia kirjoja, joista uusimmat käsittelevät ympäristökysymyksiä, uskon puolustamista sekä Raamatun suuria linjoja.

Iloitsemme Hämeenkyrön seurakunnassa siitä, että meillä on mahdollisuus kuulla jälleen Eeron opetusta! Lämpimästi tervetuloa mukaan!