Kalkunmäen kinkerit

Tyttö, koira ja Yhteisvastuulogo sekä teksti

Seija ja Timo Suutarlan koti (Kalkunmäentie 88, Hämeenkyrö)

Rentoa yhdessäoloa!

Kalkunmäen kinkereillä on mukana Henna-Riikka Kivistö. Kinkerien aiheena on seurakunnan visiolause "Sinä olet helmi - elämän merkitys löytyy yhteydessä Luojaan ja lähimmäiseen". Voit tulla paikan päälle kahvittelemaan klo 17.30 alkaen, kinkerit alkavat klo 18. Kinkereillä keräämme vapaaehtoisen kolehdin Yhteisvastuun hyväksi.

Tänä päivänä kinkerit ovat rentoja yhteen kokoontumisia kahvittelun merkeissä. Ei enää "kuulusteluja" tai rippikoulun pitoa. Toki rippikouluun osallistuva saa kyllä kinkereiltä merkinnän rippikoulupassiinsa nykyäänkin.

Kinkereillä on mukana seurakunnasta pappi. Musiikilla on kinkereillä oma tärkeä sijansa. Usein laulamme kinkeriväen toivevirsiä. Kinkereille voi tulla mistä tahansa kylästä tai keskustasta. Nykyisin ei enää ole olemassa "kinkeripiirejä", ettei toisen kylän kinkereille voisi tulla. Kaikki kinkeritilaisuudet ovat siis kaikille avoimia. Voit vaikka kiertää läpi kaikki kinkerit. Tervetuloa!
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.