Tunturimessu

Luontomaisema, kelopuu.

Lasse Heikkilän säveltämä Tunturimessu, yhdessä laulaen. Lauluissa ovat vahvasti läsnä luonnon ylistys ja Lapin maat.

Kynttilänpäivänä vietämme Tunturimessua. Messun musiikin toteuttaa messubändi ja -kuoro, johtajanaan Heidi Olkinuora. Pappina messussa Juha-Pekka Haavisto Ylöjärveltä. Messussa avataan myös Yhteisvastuukeräys. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0400130779 (Simo Immonen)
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Mikä on tämän jumalanpalveluksen kirkkovuoden aihe? Lisätietoa ja pyhän tekstit löydät täältä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä