Myötätuuli

to 7.12. klo 11.30
auringonnousu

Särkijärven leirikeskus

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä Särkijärven leirikeskuksen maisemissa.

Myötätuulen joulujuhla Särkijärven leirikeskuksessa (os. Leirikeskuksentie 80) Juhla alkaa yhteisellä joulupuurolla klo 11.30.

* Joulujuhlassa mukana Anu Mätäsniemi ja diakoniatyöntekijät, säestäjänä toimii Marja Lepola.
* Järjestämme kaikille tarvitseville yhteistaksikyytejä. Meno-paluu 5€.

Tiedustelut, yhteistaksikyydit tai muut Myötätuulta koskevat asiat: Ota yhteys diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen p. 044 7248360.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.