Messu

su 20.8. klo 10.00
Kesäkukkia joiden keskellä teksti

Särkijärven leirikeskus os. Leirikeskuksentie 80, 39200 Kyröskoski

Kirkko kiertää kylillä!

Tänä kesänä vietämme jumalanpalveluksia ympäri Hämeenkyröä eri kylillä. Jumalanpalveluksissa avustavat kunkin kylän asukkaat. Kyläkirkot ovat kaikille avoimia, tule kyläretkelle Särkijärvelle!

Kirkkovuoden aiheena on tänään "Itsensä tutkiminen" ja messussa ovat mukana Henna-Riikka Kivistö sekä Särkijärven, Järvenkylän, Kostulan ja Osaran kyläläiset. Messun jälkeen nautimme kirkkokahvit.

Mikäli haluaisit tilaisuuteen mukaan, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin paikan päälle ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).

Asutko Särkijärven, Järvenkylän, Kostulan tai Osaran kylällä ja haluaisit tulla mukaan toteuttamaan messua? Ota yhteyttä Henna-Riikka Kivistöön!
  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.