Juhannuspäivän messu

Kesäkukkia joiden keskellä teksti

Sikomäen maisemakirkko os. Nobeltie 50, 39100 Hämeenkyrö

Kirkko kiertää kylillä!

Tänä kesänä vietämme jumalanpalveluksia ympäri Hämeenkyröä eri kylillä. Jumalanpalveluksissa avustavat kunkin kylän asukkaat. Kyläkirkot ovat kaikille avoimia, tule kyläretkelle Kierikkalan kansallismaisemiin!

Vietämme tänään Suomen lipun päivää ja kirkkovuodessa Johannes Kastajan päivää. Messussa ovat mukana Henna-Riikka Kivistö sekä Laitilan, Vanajan ja Kierikkalan kyläläiset. Messun jälkeen nautimme kirkkokahvit.

Mikäli haluaisit tilaisuuteen mukaan, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin paikan päälle ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).

Asutko Kierikkalassa, Laitilassa tai Vanajassa ja haluaisit tulla mukaan toteuttamaan messua? Ota yhteyttä Katariina Pylsyyn p. 0500727741.

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.