Retki Kylväjän kesäjuhlille Tampereelle

la 10.6. klo 9.00
Auringonkukkia

Muu tila

Retki lähetysyhdistys Kylväjän kesäjuhlille Tampereelle

Lähde mukaan kesäiselle retkipäivälle Tampereen pyynikin maisemiin! Lähdemme bussilla Ikaalisista klo 9, ja jatkamme Hämeenkyrön kautta hotelli Rosendahlille. Juhlissa monipuolista ohjelmaa, mm. Eija-Riitta Korhola sekä lähetyksen asiantuntijoita. Illan päättää Maksetut Viulut-yhtyeen juhlakonsertti. Paluumatkalle lähdemme klo 18.00. Hotellissa mahdollisuus ruokailla päivän aikana omakustanteisesti.
Kuljetuksen hinta on 20e/menopaluu, ja maksu kerätään käteisenä bussissa.
Ilmoittaudu mukaan Suvituulille, p.044 7248361.
  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Teen diakoniatyötä eri ikäisten parissa, ja lisäksi työhöni kuuluu lähetykseen ja kansainvälisyyteen liittyviä asioita. Toivon, että minuun on helppo ottaa yhteyttä kaikenlaisissa asioissa.

Olen Espoosta Hämeenkyrön maaseudulle kulkeutunut kolmen lapsen äiti.

Innostun elämän eri sävyistä ja erilaisista ihmisistä. Vapaa-ajallani rapsuttelen kissoja ja lampaita.

kirkkoherra
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.