Seurakuntaretki

to 25.5. klo 7.50
Päivänkakkaroita.

Virrat ja Kuortane

Iloinen ja virkistävä retki kesän kynnyksellä!

Tutustumme Virtain Härkösten kylässä sijaitsevaan vuonna 2009 valmistuneeseen Matias-kappeliin ja nautimme aamukahvit Virroilla Kitusen Kievarissa.

Kuortaneella odottaa opastettu järvikierros ja hyvä lounas Haapaniemen hiippakuntakartanossa sekä tutustuminen samassa pihapiirissä sijaitsevaan vanhaan Kuortaneen pappilaan. Tutustumme myös Kuortaneen urheiluopistoon, joka toimii huippu-urheilun, liikunnan ja hyvinvoinnin keskuksena. Liikuntapappi Eeva-Liisa Helle-Lahti kertoo urheiluopiston historiasta ja nykypäivästä. Päivän päätteeksi on iltapäiväkahvit urheiluopiston ravintola Aallossa.

Voit lähteä reissuun mukaan aamulla klo 7.50 S-marketin pysäkiltä tai klo 8.00 Kyröskosken matkahuollolta.
Saavumme Hämeenkyröön takaisin noin klo 18.00.

Matkan kokonaishinta 50€ ( sis. matkat, opastukset, ruokailu, kahvit x 3 ). Matkanjohtajina ovat diakonissat Suvituuli Messi ja Johanna Graeffe
Ilmoittautumiset pe 28.4. klo 9.00 alkaen diakoniatyöntekijä Johanna Graeffe p. 044-7248360.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.