Jumesniemi-Sirkkalan kinkerit

ke 29.3. klo 18.30
Tyttö ja koira sekä Yhteisvastuulipas.

Elina ja Juho Vuorisen kodissa os, Mammankuja 109, Jumesniemi

Rentoa yhdessäoloa!

Jumesniemi-Sirkkalan kinkereillä on mukana Henna-Riikka Kivistö ja Sanna Loikas. Aiheena on "Mistä löydän toivon?". Voit tulla paikan päälle kahvittelemaan klo 18 alkaen, kinkerit alkavat klo 18.30. Kinkereillä keräämme vapaaehtoisen kolehdin Yhteisvastuun hyväksi.

Tänä päivänä kinkerit ovat rentoja yhteen kokoontumisia kahvittelun merkeissä. Ei enää "kuulusteluja" tai rippikoulun pitoa. Toki rippikouluun osallistuva saa kyllä kinkereiltä merkinnän rippikoulupassiinsa nykyäänkin.

Kinkereillä on mukana seurakunnasta yleensä pappi ja kanttori. Musiikilla on kinkereillä oma tärkeä sijansa. Usein laulamme kinkeriväen toivevirsiä ja kanttori esittelee joitain uusia virsiä. Kinkereille voi tulla mistä tahansa kylästä tai keskustasta. Nykyisin ei enää ole olemassa "kinkeripiirejä", ettei toisen kylän kinkereille voisi tulla. Kaikki kinkeritilaisuudet ovat siis kaikille avoimia. Voit vaikka kiertää läpi kaikki kinkerit. Tervetuloa!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.