Sanajumalanpalvelus

su 19.3. klo 10.00
Eero Junkkaala.

Hämeenkyrön kirkko

Saarnavieraana Eero Junkkaala!

Kirkkovuoden aiheena on tänään " Elämän leipä". Liturgina Jorma Pitkänen. Tervetuloa!

Jumalanpalveluksen jälkeen on keittolounas Isopappilassa klo 11.30 ja Junkkaalan Raamattuviikonloppu jatkuu Raamattuluennoilla seuraavien teemojen kanssa:
klo 12.15 "Ilmasto lämpenee - onko luomakunnalla toivoa?"
klo 13.15 "Mitä järkeä on uskoa Jumalaan? "

Molempien päivien Raamattuluentoihin voit osallistua myös YouTube -kanavallamme.

Mikäli haluaisit kirkkoon ja/tai Raamattupäivään, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin tapahtumaan ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).


Kuka on Eero Junkkaala?

Eero Junkkaala on rovasti ja teologian tohtori, joka on tehnyt elämänuransa Raamatun opettajana Suomen Raamattuopistossa ja Teologisessa instituutissa. Arkeologiset kaivaukset Israelissa ja siltä alalta tehty väitöskirja ovat tehneet hänestä tämän alan asiantuntijan.

Eero Junkkaala on ollut myös Suomen Lähetysseuran työntekijä: hän koulutti Aasian ja Afrikan pappeja. Lisäksi hän oli kolme vuotta Tansaniassa Iringan yliopiston opettajana. Hän on myös arvostettu ja kysytty puhuja ja luennoitsija, joka on tullut tunnetuksi kansantajuisesta ja syvällisestä Raamatun opetuksestaan. Eero Junkkaala on kirjoittanut lukuisia kirjoja, joista uusimmat käsittelevät ympäristökysymyksiä Raamatun valossa sekä uskon puolustamiseen liittyviä teemoja.

Iloitsemme Hämeenkyrön seurakunnassa siitä, että meillä on mahdollisuus kuulla jälleen Eeron opetusta!
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kirkkoherra
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.