Eero Junkkaalan Raamattuviikonloppu

su 19.3. klo 12.15
Eero Junkkaala.

Kirkkoherranvirasto, Isopappila

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Kuinka edistän hyvää pahan keskellä?

Eero Junkkaala saapuu jälleen Hämeenkyröön pitämään mielenkiintoisia Raamattuluentoja. Tällä kertaa Eero keskittyy hyvyyden ja pahuuden tematiikkaan.

Sunnuntaina 19.3. jumalanpalveluksen jälkeen on keittolounas Isopappilassa klo 11.30 ja Junkkaalan lauantaina alkanut Raamattuviikonloppu jatkuu Raamattuluennoilla seuraavien teemojen kanssa:
klo 12.15 "Ilmasto lämpenee - onko luomakunnalla toivoa?"
klo 13.15 "Mitä järkeä on uskoa Jumalaan? "

Voit osallistua luennoille myös YouTube -kanavallamme.

Kuka on Eero Junkkaala?

Eero Junkkaala on rovasti ja teologian tohtori, joka on tehnyt elämänuransa Raamatun opettajana Suomen Raamattuopistossa ja Teologisessa instituutissa. Arkeologiset kaivaukset Israelissa ja siltä alalta tehty väitöskirja ovat tehneet hänestä tämän alan asiantuntijan.

Eero Junkkaala on ollut myös Suomen Lähetysseuran työntekijä: hän koulutti Aasian ja Afrikan pappeja. Lisäksi hän oli kolme vuotta Tansaniassa Iringan yliopiston opettajana. Hän on myös arvostettu ja kysytty puhuja ja luennoitsija, joka on tullut tunnetuksi kansantajuisesta ja syvällisestä Raamatun opetuksestaan. Eero Junkkaala on kirjoittanut lukuisia kirjoja, joista uusimmat käsittelevät ympäristökysymyksiä Raamatun valossa sekä uskon puolustamiseen liittyviä teemoja.

Iloitsemme Hämeenkyrön seurakunnassa siitä, että meillä on mahdollisuus kuulla jälleen Eeron opetusta!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä