Messu

su 8.1. klo 10.00
Lumihiutaleita sinisellä pohjalla sekä seurakunnan ja leijonien logot ja teksti

Hämeenkyrön kirkko

Voimaa sanasta ja ehtoollisesta

Hämeenkyrön Lions Clubit järjestävät Leijonakirkon 10. kerran, jolloin kirkkovuodessa vietämme vielä joulun juhla-aikaa. LC Hämeenkyrö ja LC Hämeenkyrö/Kyröttäret avustamat messun erilaisissa palvelutehtävissä.

Leijonakirkko alkaa juhlavasti risti- ja lippukulkueella ja jatkuu kirkkoherra Jorma Pitkäsen saarnalla. Messun päätteeksi on seppeleenlasku sankarihaudoilla, jossa LC Hämeenkyrön presidentti Mauri Lepola pitää puheen.

Leijonat tarjoavat kirkkokahvit Kurjenmäen salissa ja ohjelmassa on runonlausuntaa sekä musiikkia. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kirkkoherra
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.