Loppiaisen messu

pe 6.1. klo 10.00
Kuusenoksia ja kolme kruunua sinisellä pohjalla.

Hämeenkyrön kirkko

Jeesus sanoo: "Minä olen maailman valo"

Kirkkovuoden aiheena on "Jeesus, maailman valo". Marko Pihlajamaa Lähetysyhdistys Sanansaattajista saarnaa ja liturgina on Jorma Pitkänen. Diakonissa Suvituuli Messi lukee tekstejä.

Loppiaistapahtuma jatkuu messun jälkeen Isopappilassa teemalla "Toivo voittaa - Herran kunnia ilmestyy", jossa Marko Pihlajamaa pitää Raamattuopetuksia Jesajan kirjan lukujen 40-42 sanomasta:
1.Raamattuopetus: Herra on kansansa turva
2.Raamattuopetus: Uusi laulu Herralle

Tilaisuuden aluksi on lounas ja kahvit. Vapaaehtoinen lounasmaksu Sansan työn hyväksi.

Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kirkkoherra
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Olen toiminut Hämeenkyrön kirkkoherrana 1.4.2019 alkaen. Kirkkoherran tehtäviä on johtaa seurakunnan työtä yhdessä luottamushenkilöiden kanssa. Tämä merkitsee mm. työn suunnittelua, arviointia ja kehittämistä. Työni sisältää myös normaalia papintyötä: jumalanpalveluksia, kirkollisia toimituksia ja hartaustilaisuuksia.

Hämeenkyrön seurakunnassa on tilaa erilaisille ihmisille. Kaikista uskonkysymyksistäkään ei täydy olla samaa mieltä. Toivon, että seurakuntamme voisi olla sinulle paikka, jossa löydät matkakumppaneita elämän tiellä ja jossa voit tulla sisäisesti ravituksi. Tarkoitus on myös, että jokainen voisi tuoda omat lahjansa toisten palvelukseen. Toivon, että otat minuun rohkeasti yhteyden, mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ehdotettavaa tai muuta sydämelläsi.

Harrastan israelilaista tanssia, valokuvausta, lintujen tarkkailua ja kitaran soittelua.