Jouluinen tuomasmessu

su 4.12. klo 18.00
Kaksi adventtikynttilää palavat joulukoristeiden keskellä. Kynttilöissä on numerot 1 ja 2 ja ne ovat punaisia.

Nyt syttyy toinen kynttilä
ja valo laajenee.
Suo Isä tänne Jeesuksen,
se hetki lähenee.
(VK 13)

Kirkkovuoden aiheena on "Kuninkaasi tulee kunniassa". Pappina on Henna-Riikka Kivistö. Messun jälkeen on glögitarjoilu kirkossa.
Tule laulamaan joululauluja Tuomaskuoron ja -bändin säestyksellä, johtajana Heidi Olkinuora.

Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).

• Musiikki Musiikki

kasvatuksen pappi
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.