Myötätuuli

to 3.11. klo 10.00
Purjeveneitä auringon laskiessa.

Särkijärven leirikeskus

Kaikille avoin Myötätuuli-päivä Särkijärven maisemissa.

MYÖTÄTUULI-PÄIVÄN OHJELMARUNKO
joka viikko
klo 10.00-10.30 Aamuhartaus, jonka oman seurakunnan papit pitävät vuorotellen, säestäjänä Marja Lepola
10.30-11.30 Ryhmät
1. Päiväryhmä
* Bingo (Orvokki Peltomäki)
* Tuolijumppa (kunnan liikunnanohjaaja)
2. Askarteluryhmä (Ulla Kahila ja Asta Nurkkala)
3. Runoryhmä (Sirpa Myllymäki)
4. Turinatupa ja pelejä
5. Sanasta voimaa (Suvituuli Messi/Pirjo Järvinen)

11.30-12.30 Lounas ja kahvi
12.30-13.15 Iltapäivän ohjelmatuokio, Iltapäivän tuokiossa klo 12.30 Yrjölän marjatilan vuodenkierto, maanviljelijä Tommi Yrjölä
* Myötätuuli-päivissä säestäjänä toimii Marja Lepola ja avustajina toimivat Virve Metsänen, Aino Paukkunen ja Kirsti Pohjankuru.
* Ruoka ja kahvi 5€, lapset 1€, alle 4-v. ilmaiseksi
* Järjestämme kaikille tarvitseville yhteistaksikyytejä. Meno-paluu 5€.

Tiedustelut, yhteistaksikyydit tai muut Myötätuulta koskevat asiat: Ota yhteys diakoniatyöntekijä Johanna Graeffeen p. 044 7248360.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.