Vesajärven kultaisen iän kerho Vesalassa

ti 25.10. klo 10.00

Muu tila

Vesajärven Kultaisen iän kerhossa rupatellaan kahvikupposen äärellä, tavataan tuttuja ja hiljennytään.

Vesajärven Kultaisen iän kerho kokoontuu Vesalassa (os. Vesajärventie 1710). Kyläkerhoon ovat kaikki tervetulleita! Kerhossa on vaihtelevaa ohjelmaa, visailuja, rupattelua, ajankohtaisia asioita, hiljentymistä ja välillä joku ohjelmavieras sekä tietenkin nautimme aina hyvät kahvit yhdessä.
Tervetuloa mukaan!
Kerhosta vastaa diakoniatyöntekijä Johanna Graeffe p. 044 7248360.
  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Yrjö-Koskisentie 6
39100 Hämeenkyrö

Hei!

Olen Johanna Graeffe ja toimin diakoniatyöntekijänä Hämeenkyrön seurakunnassa. Diakoniatyön lisäksi hoidan seurakunnassamme ystävyysseurakuntatyötä Vironssa sijaitsevan Mustveen seurakunnan kanssa.

Minuun voit ottaa yhteyttä jos kaipaat keskustelua, kotikäyntiä, tukea surussa tai jos joku muu huoli painaa mieltäsi tai tarvitset esim. apua taloudellisten asioiden selvittelyyn.

Seurakuntatyössä sydäntäni lähellä on ihmisten kaikenlaiset kohtaamiset, joko kahden kesken tai isommalla joukolla. Minut voit löytää vaikkapa Myötätuuli-päivästä, seurakuntaretkiltä ja leireiltä tai muusta diakonian toiminnasta.

Arvostan työssäni verkostoitumista ja yhteistyön tekemistä eri tahojen; kunnan, järjestöjen ja eri toimijoiden kanssa, sillä yhdessä saamme enemmän aikaan. Erityisesti iloitsen jokaisesta vapaaehtoisesta ja kaikenlaisesta vapaaehtoistyöstä mitä seurakunnassamme tehdään.

Perheeseeni kuuluu aviomies, kaksi teini-ikäistä nuorta sekä Lilli-koira. Vapaa-ajalla viihdyn perheen parissa, puutarhatöissä, metsälenkeillä ja mökillä.