Perhemessu

Tervetuloa lasten ja perheiden kirkkoon!

Tänään vietämme lasten ja enkelien sunnuntaita. Kirkkovuoden aiheena on "Jumalan sanansaattajat". Pappina on Henna-Riikka Kivistö. Tervetuloa!

Mikäli haluaisit kirkkoon, mutta sinulla ei ole kyytiä, voit tilata ilmaisen kyydin kirkkoon ja takaisin kotiin seurakunnan miestenpiirin vapaaehtoisilta kuljettajilta edellisenä päivänä klo 12 mennessä nrosta 0504966155 (Lauri Korpijaakko).

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

kappalainen (virkavapaalla)
Yrjö-Koskisentie 6

Kasvatuksen pappi

Olen Hämeenkyrön seurakunnan kasvatuksen pappi. Työhöni kuuluu jumalanpalvelusten ja toimitusten lisäksi koulu- ja päiväkotityötä, eri ikäisten leirejä sekä erilaisia kohtaamisia lasten ja nuorten kanssa kerhoissa, rippikouluissa, nuortenilloissa ja muuallakin. Musiikki, teatteri, tanssi ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni, minkä saattaa joskus huomata työtavoissanikin.